Damfrisör

FRISYR är en frisörsalong för dig som ställer höga krav på din frisör. Hos oss får du professionell service med det senaste inom klippning, hårvård och färg. Vi har koll på de hetaste hårtrenderna och kan ge den bästa stylingen till dig som trendmedveten. Välkommen till någon av våra duktiga frisörer. Vi på FRISYR lyssnar på dig och vägleder dig gärna i ditt val av frisyr. Hos oss får du tips och råd av kunniga och kreativa frisörer som brinner för sitt yrke. 

Herrfrisör

En herrsalong som vänder sig till män i alla åldrar. Personalen brinner för sitt arbete för att uppnå perfektion för varje kund.

Klippning av skägg

Alla våra prisvärda tjänster utförs med omtanke och perfektion. Vi utför rakning, skäggvård, klippning och trimning.

Barnfrisör

Hos oss får barnen en klippning i en specialdesignad stol som ser ut som en racerbil och roa sig med att titta på tecknad fil medan vi klipper och fixar håret. 

Ett flertal föräldrar kan intyga att det har varit mycket välkommet, särskilt när små barn ska klippas. Vi har tålamod, tar oss tid för ditt barn och förstår att det kan vara svårt att sitta still. Barn upp till 10 år har givetvis specialpris på klippning. 

Drop-in

Vi är en frisörsalong som erbjuder drop-in tid för en snabb och god service. Kom in till oss så ger vi er en skön och professionell upplevelse.